Gudang Informasi

Picardie Glas / 104 99 / Het picardie glaswerk heeft een functioneel en stijlvol design en zijn daarnaast multifunctioneel inzetbaar.

Picardie Glas / 104 99 / Het picardie glaswerk heeft een functioneel en stijlvol design en zijn daarnaast multifunctioneel inzetbaar.
Picardie Glas / 104 99 / Het picardie glaswerk heeft een functioneel en stijlvol design en zijn daarnaast multifunctioneel inzetbaar.

De picardie tumblers en longdrinkglazen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en in bijna iedere servieskast vindbaar. Door de facetten heb je een makkelijke grip op het glas. Deze set bestaat uit 6 tumblerglazen met een inhoudsmaat van 31 cl. Alle picardie glazen hebben een tijdloos en ergonomisch ontwerp en zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Het picardie glaswerk heeft een functioneel en stijlvol design en zijn daarnaast multifunctioneel inzetbaar.

Ze zijn bovendien ook bestand tegen thermische schommelingen en shockbestendig. 104 99
104 99 from
Met deze handige glazenset heb je altijd het juiste glas in huis. De picardie tumblers en longdrinkglazen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en in bijna iedere servieskast vindbaar. Deze set bestaat uit 6 tumblerglazen met een inhoudsmaat van 31 cl. De glazen zijn gemaakt van gehard glas en zijn daardoor gemakkelijk te reinigen in de vaatwasmachine en chipvrij. 25 cl dit glas is vaatwasbestendig. De glazen zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken. Deze set is daarnaast niet … 24 uur* klik hier voor grootverpakking 72 stuks hoogte:

De glazen zijn gemaakt van gehard glas en zijn daardoor gemakkelijk te reinigen in de vaatwasmachine en chipvrij.

24 uur* klik hier voor grootverpakking 72 stuks hoogte: Het picardie glaswerk heeft een functioneel en stijlvol design en is daarnaast multifunctioneel inzetbaar. De picardie serie is de bekendste serie binnen het merk duralex. De picardie tumblers en longdrinkglazen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en in bijna iedere servieskast vindbaar. De picardie tumblers en longdrinkglazen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en in bijna iedere servieskast vindbaar. Gemaakt van schokbestendig gehard glas. Deze set is daarnaast niet … De glazen zijn gemaakt van gehard glas en zijn daardoor gemakkelijk te reinigen in de vaatwasmachine en chipvrij. Het picardie glaswerk heeft een functioneel en stijlvol design en zijn daarnaast multifunctioneel inzetbaar. En deze glazen zijn niet alleen erg praktisch in gebruik. De glazen zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken. Alle picardie glazen hebben een tijdloos en ergonomisch ontwerp en zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Geschikt voor magnetron en vriezer.

Geschikt voor magnetron en vriezer. Gemaakt van schokbestendig gehard glas. Deze set bestaat namelijk uit 6 tumblerglazen van 25 cl, 6 longdrinkglazen van 36 cl en 6 longdrinks van 50 cl. Met deze handige glazenset heb je altijd het juiste glas in huis. En deze glazen zijn niet alleen erg praktisch in gebruik.

De picardie tumblers en longdrinkglazen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en in bijna iedere servieskast vindbaar. 104 99
104 99 from
Door de facetten heb je een makkelijke grip op het glas. Ze zijn bovendien ook bestand tegen thermische schommelingen en shockbestendig. In doos van 6 stuks. Gemaakt van schokbestendig gehard glas. Het picardie glaswerk heeft een functioneel en stijlvol design en zijn daarnaast multifunctioneel inzetbaar. Het picardie glaswerk heeft een functioneel en stijlvol design en is daarnaast multifunctioneel inzetbaar. Deze set bestaat uit 6 tumblerglazen met een inhoudsmaat van 31 cl. De glazen zijn gemaakt van gehard glas en zijn daardoor gemakkelijk te reinigen in de vaatwasmachine en chipvrij.

Deze set bestaat namelijk uit 6 tumblerglazen van 25 cl, 6 longdrinkglazen van 36 cl en 6 longdrinks van 50 cl.

De glazen zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken. Door de facetten heb je een makkelijke grip op het glas. Deze set is daarnaast niet … 24 uur* klik hier voor grootverpakking 72 stuks hoogte: Ze zijn bovendien ook bestand tegen thermische schommelingen en shockbestendig. In doos van 6 stuks. De picardie serie is de bekendste serie binnen het merk duralex. Deze set bestaat uit 6 tumblerglazen met een inhoudsmaat van 31 cl. De glazen zijn gemaakt van gehard glas en zijn daardoor gemakkelijk te reinigen in de vaatwasmachine en chipvrij. Het picardie glaswerk heeft een functioneel en stijlvol design en is daarnaast multifunctioneel inzetbaar. Gemaakt van schokbestendig gehard glas. Met deze handige glazenset heb je altijd het juiste glas in huis. Deze set bestaat namelijk uit 6 tumblerglazen van 25 cl, 6 longdrinkglazen van 36 cl en 6 longdrinks van 50 cl.

In doos van 6 stuks. Deze set bestaat uit 6 tumblerglazen met een inhoudsmaat van 31 cl. De picardie tumblers en longdrinkglazen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en in bijna iedere servieskast vindbaar. Het picardie glaswerk heeft een functioneel en stijlvol design en is daarnaast multifunctioneel inzetbaar. Gemaakt van schokbestendig gehard glas.

In doos van 6 stuks. 104 99
104 99 from
Deze set is daarnaast niet … De picardie tumblers en longdrinkglazen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en in bijna iedere servieskast vindbaar. Met deze handige glazenset heb je altijd het juiste glas in huis. 25 cl dit glas is vaatwasbestendig. De picardie tumblers en longdrinkglazen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en in bijna iedere servieskast vindbaar. De glazen zijn gemaakt van gehard glas en zijn daardoor gemakkelijk te reinigen in de vaatwasmachine en chipvrij. 24 uur* klik hier voor grootverpakking 72 stuks hoogte: In doos van 6 stuks.

De glazen zijn geschikt voor zowel warme als koude dranken.

Ze zijn bovendien ook bestand tegen thermische schommelingen en shockbestendig. De glazen zijn gemaakt van gehard glas en zijn daardoor gemakkelijk te reinigen in de vaatwasmachine en chipvrij. Met deze handige glazenset heb je altijd het juiste glas in huis. Het picardie glaswerk heeft een functioneel en stijlvol design en zijn daarnaast multifunctioneel inzetbaar. Het picardie glaswerk heeft een functioneel en stijlvol design en is daarnaast multifunctioneel inzetbaar. De picardie tumblers en longdrinkglazen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en in bijna iedere servieskast vindbaar. En deze glazen zijn niet alleen erg praktisch in gebruik. Deze set bestaat uit 6 tumblerglazen met een inhoudsmaat van 31 cl. 24 uur* klik hier voor grootverpakking 72 stuks hoogte: En na gebruik zet je ze met gemak in de vaatwasmachine. De picardie tumblers en longdrinkglazen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en in bijna iedere servieskast vindbaar. Alle picardie glazen hebben een tijdloos en ergonomisch ontwerp en zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Gemaakt van schokbestendig gehard glas.

Picardie Glas / 104 99 / Het picardie glaswerk heeft een functioneel en stijlvol design en zijn daarnaast multifunctioneel inzetbaar.. Geschikt voor magnetron en vriezer. Alle picardie glazen hebben een tijdloos en ergonomisch ontwerp en zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. De picardie tumblers en longdrinkglazen zijn tegenwoordig niet meer weg te denken en in bijna iedere servieskast vindbaar. De picardie serie is de bekendste serie binnen het merk duralex. Het picardie glaswerk heeft een functioneel en stijlvol design en is daarnaast multifunctioneel inzetbaar.

24 uur* klik hier voor grootverpakking 72 stuks hoogte: picard. Deze set is daarnaast niet …
Advertisement